Hotherskolen søger en pædagogmedhjælper 37 timer ugentligt til elev i specialklasse

Hotherskolen har et af Stevns kommunes undervisningstilbud for børn/elever med særlige behov. Stillingen er med tilknytning til vores indskolingsklasse for elever med særlig behov, i daglig tale HKL1.

På Hotherskolen gør vi meget ud af at skabe en god stemning - både for personale og elever. Flere oplysninger kan findes her på hjemmesiden.

Vi søger
En Pædagogmedhjælper, der har lyst til at være personlig hjælper for en pige på 7 år, som på grund af Cerebral Parese med spasticitet i begge sider sidder delvist i kørestol. Jobbet vil primært bestå af timer i skoledelen. Vi lægger vægt på følgende personlige egenskaber: Venlighed, smil og omsorgsfuldhed, gode samarbejdsevner, fleksibilitet, evnen til at bevare overblikket i pressede situationer samt humoristisk sans.

Tiltrædelse 1. september eller hurtigst muligt.

Vi tilbyder
En arbejdsplads med ca. 410 elever indenfor almen og specialområdet og ca. 65 dygtige, motiverede og samarbejdsorienterede kolleger. Et godt og trygt arbejdsmiljø, hvor din indsats bliver værdsat og hvor vi værner om hinanden.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Stevns Kommune kræver en udvidet straffeattest (§ 22 attest) og en børneattest (§ 36 attest) inden ansættelse. Hotherskolen vil ligeledes tage reference, da vi ønsker den rette person.

Ansøgning med relevante bilag sendes via Stevns Kommunes hjemmeside, under Ledige stillinger - senest den. 21. august. Ansættelsesprocessen vil være kort, og du får direkte besked om jobsamtale.

Samtaler forventes afholdt den 23. august.

Spørgsmål
Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Flemming Bødker Schaaf (viceskoleleder)
tlf.: 56 57 53 23 eller mobil 30 36 41 45
[email protected]

Ansøgningsfrist
21. august 2017 kl. 12:00