Hotherskolens skolebestyrelsesvalg 2018

Afstemningsperiode: 11. - 18. maj (begge dage inklusiv) -

Afgiv din stemme (åbner i nyt vindue)

Vejledning til de stemmeberettigede (pdf, åbner i nyt vindue)

Chanette Tove Christensen

Barn: Lauge, DS2 (Dagskolen)

Jeg hedder Chanette, er 34 år, uddannet tandklinikassistent og mor til Lauge på 9 år og Naia på 5 år.

Lauge går på Dagskolen og trives godt der. Han har brug for den ro, fokus og struktur som de tilbyder.

Grunden til at jeg stille op til skolebestyrelsen er, at jeg har lært, at det er utrolig vigtigt at give sin mening til kende og følge med i udviklingen både hos vores børn og hos kommunen i forhold til at få en skole hvor der er plads og rum til alle.

Mine børn er mit fokus og ansvar og derfor er det vigtigt at gøre noget aktivt for, at de har det godt de 10 år de færdes i skolen.

Mette Lene Krogh Olsen

Barn: Daniel, DS3 (Dagskolen)

Jeg hedder Mette Olsen, er 45 år og arbejder som Regnskabsansvarlig i et advokatfirma i Hellerup.

Min søn startede i taleklasse på Hotherskolen i 0. klasse, gik i HKL i 1. Klasse, hvorefter han skiftede til Dagskolen, hvor han nu er elev i base 2, så jeg har nogle års erfaring med Hotherskolen.

Jeg opstiller til skolebestyrelsen, da det er vigtigt for mig at deltage aktiv i min søns liv og jeg ønsker at være med til at sikre den bedst mulige skole for vores børn.

Rikke Hesselberg Gliese-Mikkelsen
40 år, tidligere lærer – nu selvstændig erhvervsdrivende

Børn: Fiona, 1B og Gustav, 4X

Jeg har erfaring fra tidligere bestyrelsesarbejde, da jeg har siddet i Stevns kommunalbestyrelse fra 2013-2017, hvor jeg valgte at stoppe.

Jeg har gjort mig nogle tanker om at sidde i skolebestyrelsen.

Det er vigtigt for mig, at være aktiv i mine børns skoleliv.

Komme tæt på skolens hverdag – komme med ideer og få indflydelse på hvordan skolens virke og dagligdag hænger sammen.

Hotherskolen skal være et rart sted at være for børn og voksne – det er deres skole og vi skal sørge for de trives socialt og har et trygt undervisningsmiljø.

Det er vigtigt at have fokus på et stærkt skole/hjem samarbejde, til gavn for børnene.

Lad os sammen lave noget ”god skole” for vores børn og unge mennesker – stem på mig.

Simone Cecilie Tinndahn

Børn: Anakin, 2A og Gabriel, SFO (spirebarn)

Jeg har tidligere været i bestyrelses arbejde i Valløbørnehus og har 6 års erfaring.

Jeg er uddannet socialrådgiver og arbejder som forbyggende skole socialrådgiver i Køge kommune.

Mit fokus er at alle børn og voksne skal trives på Hotherskolen, og jeg vil gerne bidrage med min faglige pg personlige viden, så vi kan højne trivslen endnu mere :-)

Tine Ulla Harild

Børn: Alex, 7B

Jeg hedder Tine Harild, arbejder som bankrådgiver og er mor til Alex i 7.B.

Jeg har været med i skolebestyrelsen i 4 år, og jeg har valgt at genopstille, både fordi det efter nærmere eftertanke giver rigtig god mening at fortsætte, da det har taget lang tid at lære at forstå samspillet mellem skole og kommunalbestyrelse/forvaltning og fordi det også er vigtigt, at der er en forældrerepræsentant for udskolingen.

Jeg har blandt andet haft fokus på solafskærmning og skolebusser og især været med til at arbejde for skolens værdigrundlag, og jeg vil meget gerne forsat gerne være med til, at påvirke og gøre noget for vores børn og unge på Hotherskolen.