Fritidsgården

Caféen

Caféen er Fritidsgårdens ”kommandocentral”. Her modtages alle børn med et pænt goddag ligesom de går hjem med et pænt farvel. Alle børn skal selv melde ankomst via Tabulex. I caféen kan børnene købe frisk frugt og smoothies med kantinekortet fra Hotherskolen. I cafeområdet kan 2. og 3. klasses børnene spille computer, lave lektier, bygge med Lego, lege med Barbiedukker, spille alverdens brætspil eller sidde og hygge med vennerne.

Køkken

Fra køkkenet serveres der hver dag et let måltid mad. Det kan f.eks. være forskellige former for bagværk, rugbrødsmadder, knækbrød, suppe, frugt m.m.

Kreativt værksted

Kan du lide at udtrykke dig kreativt eller går du med idéer til et særligt smykke eller maleri?

Så er det kreative værksted sikkert noget for dig. Her kan du prøve kræfter med mange forskellige materialer f.eks. ler, filtning, maleri og genbrugsmaterialer. Vi deltager i udstillinger, som f.eks. Stevns Open, laver julegaver, udsmykninger og mange andre spændende projekter.

Stillezonen

I vores stillezone kan man hygge med tv og PS3.

Multirummet

Her er der mulighed for at spille air-hockey, bordfodbold eller bordtennis.

Man kan også hygge med dans og leg.

SFO2

Førstesalen i den anden bygning er forbeholdt børn på 4. til 6. årgang. Net-caféen er populær for alle aldre og begge køn. Da alle børn skal have mulighed for at benytte net-caféen er der tidsbegrænsning på.

I lokalerne kan du også spille billard og bordfodbold, lytte til musik og spille de nyeste spil på PS4. Du kan også vælge at hygge med kammeraterne.

Der vil også være mulighed for at lave forskellige kreative aktiviteter f.eks. stenmaling, tegning m.m.

Multibane, legeplads og bålhytte

I vores nye bålhytte vil der være bålaktiviteter.

På vores multibane spilles der dagligt fodbold eller hockey. På legepladsen er der gang i mooncars, løbehjul og rulleskøjter.

Om sommeren har vi ind i mellem vores hoppeborg oppe. Vores  badebassin er fyldt op og åbent, når vejret tillader!

Der er masser af plads og inspirationsmuligheder til den frie leg.

På Fritidsgårdens facebook profil kan du læse om, hvad der sker og er sket i Fritidsgården.

Du kan se billeder fra vores arrangementer og forskellige ture.

Besøg vores facebook profil ved at søge på Fritidsgården Hårlev.

Personale

• Lars Yding
    Cafe. Drengeaktiviteter. Køkken.

• Annette Lambert
    Cafe. Pigeaktiviteter. SFO2. Køkken.

• Martin Jacobsen
    Cafe. Legeplads. Køkken.